XML syndication
Pokročilé hledání Kontakt

Vodní sporty

Odkazy
D.E.A.W.S. Centrum s.r.o.
Špičkový e-Shop pro sportovní i technické potápění, šnorchlování, plavání atd. Držitel certifikátu Česká kvalita s tradicí 13 let. Potápěčská škola CMAS, IANTD s akreditací MŠMT ČR, Servis, půjčovna, plnírna, potápěčské zájezdy, klub a další služby.
https://eshop.deaws.cz
(Kliky: 3; Odkaz přidán: Aug 24, 2018) :: Detaily odkazu
Rybářské potřeby Párys
Skutečný rybářský ráj pro rybáře. Eshop a prodejna, kde najdete rybářské potřeby pro všechny druhy rybaření. Každý rybář u nás nakoupí rybářský prut, naviják a mnoho jiných rybářských potřeb.Objednané rybářské potřeby zasíláme do 48hodin.
https://www.parys.cz
(Kliky: 0; Odkaz přidán: Aug 24, 2018) :: Detaily odkazu
Divers Direct - Potápění a Plavání
Potápění - potápěčské kurzy, prodej potápěčského vybavení, půjčovna potápění, cestování za potápěním, vlastní kamenný obchod, plnění lahví, servis techniky.potápění, potápěčská technika, obchod s potápěním,půjčovna potápění, mares, cressi, camaro, sopras, scubapro, uwatec, suunto, bare, atomic, aqualung, technisub, seeman, halcyon, omer, elios, beuchat,waterproof, ursuit, anhinga, dtd, lampy, ploutve, šnorchly, lahve, masky,brýle, neopreny, žakety, bcd, křídla, automatiky
https://www.divers-direct.cz
(Kliky: 2; Odkaz přidán: Aug 26, 2018) :: Detaily odkazu
Veslárske trenažéry
Veslárske trenažéry zaťažujú svalstvo chrbta, rúk, nôh, sedacích svalov, tiež oblasť brušných svalov a bedier. Cvičením precvičíte všetky svalové skupiny a vytvarujete Vaše telo.
https://www.mail-sport.sk/veslarske.trenazery/
(Kliky: 0; Odkaz přidán: Oct 2, 2018) :: Detaily odkazu
Půjčovna lodí a raftů ONTÁRIO
Zajistíme pronájem lodí, raftů a veškerého vodáckého vybavení pro jednotlivce i kolektivy. Půjčujeme kánoe Vydra, Tukan a Pálava, kajaky Bert a rafty Colorado, pádla, sudy, plovací vesty, házecí záchranné pytlíky, helmy aj.
https://www.loderafty.cz/
(Kliky: 1; Odkaz přidán: Nov 21, 2018) :: Detaily odkazu
Surfing
Stránka o surfingu a všemu kolem něj. Na našich stránkách se dozvíte, jak začít se surfingem, kam za surfem vyrazit a spoustu dalších věcí okolo surfingu.
https://www.surfing.own.cz
(Kliky: 5; Odkaz přidán: Nov 23, 2018) :: Detaily odkazu
Petr Putzer s.r.o. Půjčovna lodí a raftů
Půjčovny Vltava, Ohře a Berounka nabízejí kanoe Vydra, Dag, Turan, Pálava, rafty Colorado, kajaky a pádla, plovací vesty, lodní pytle, barely, mapy. Pro školy pořádáme vodácké kurzy, pro ck výlety na řeky ČR. Odvoz vybavení a stálé základny řekách.
https://www.putzer.cz/
(Kliky: 2; Odkaz přidán: Dec 16, 2018) :: Detaily odkazu
BOAT007.cz - Nafukovaci čluny, lodě a lodní motory
čluny, lodě, lodní motory, nafukovací motorové čluny, pramice, kanoe, kajaky, elektromotory
https://www.boat007.cz
(Kliky: 2; Odkaz přidán: Dec 17, 2018) :: Detaily odkazu
mrsholesov.cz
Prostřednictvím našeho webu Vám poskytneme užitečné rady týkající se rybářství,informace o revírech,pořádání výlovů a v neposlední řadě info o vydávání povolenek.
https://www.mrsholesov.cz
(Kliky: 0; Odkaz přidán: Jan 8, 2019) :: Detaily odkazu
Jachting
Pronájem plachetnic, jachtařská škola na Slezské Hartě
https://www.yachtsport.cz
(Kliky: 1; Odkaz přidán: Feb 23, 2019) :: Detaily odkazu
kiteboarding a snowkiting, kite kurzy a tripy po celý rok
Na webu naleznete informace o kiteboardingu a snowkitingu. Server plný kite článků, rad jak, s čím a kde začít i webkamer z celého světa. Nechybí i info k oblíbeným kite revírům a spotům a průběhům kurzů. Galerie obsahuje fota a videa z různých akcí.
https://www.kitemaniacs.cz
(Kliky: 2; Odkaz přidán: Mar 1, 2019) :: Detaily odkazu
aquaparks.cz - Seznam aquaparků v České republice
Seznam aquaparků v České republice podle krajů. Obsahuje mapy a popisy aquaparků včetně bazénů, vodních atrakcí a dalších služeb jako sauna, pára, vířivka, tobogán a masáže. Naleznete u nás aquaparky pro každý kraj. K dispozici je mapa republiky s vyznačenými aquaparky
https://aquaparks.cz
(Kliky: 0; Odkaz přidán: Mar 16, 2019) :: Detaily odkazu
KáNOE A KAJAKY žELEZNý
Skvělé plastové lodě pro vaše dobrodružství na vodě. špičková výrobní technologie (rotační natavování, rotomoulding) a nezničitelný materiál. Záruka na lodě 4 roky. Nabízíme kvalitu bez kompromisů!
https://www.zelezny.cz/
(Kliky: 0; Odkaz přidán: Apr 7, 2019) :: Detaily odkazu
Aquality - aqua aerobic, aqua fitness, aqua kick box v Praze
Nabízíme pravidelné cvičební lekce Aqua fitenss/ Aqua aerobic ve vodním prostředí v Praze a Brandýse nad Labem. Pořádáme sportovní akce Vodní soboty - 3 lekce cvičení ve vodě(Aqua fitness/Aqua aerobic, Aqua kick box, Aqua bike) a bohatý wellness program (vířivka SPA, parní kabina, relaxační bazén s masážními tryskami).
https://www.aquality.cz
(Kliky: 1; Odkaz přidán: Apr 9, 2019) :: Detaily odkazu
Surfing
Stránka věnující se surfingu a všemu kolem něj. Novinky ze světa surfingu, rozhovory s nejlepšími surfaři světa, jak surfovat, kde surfovat,...
https://www.surfing.own.cz/
(Kliky: 1; Odkaz přidán: Oct 13, 2019) :: Detaily odkazu
Statistika
Celkový počet odkazů: 71
Celkový počet kategorií: 0
Domů | Kontaktujte nás